Vajza Instaloi Një Kamerë Të Fshehur Në Dhomën E Babait Të Saj, Ajo Që Regjistroi Kamera Ishte E Pabesueshme

Vajza Instaloi Një Kamerë Të Fshehur Në Dhomën E Babait Të Saj, Ajo Që Regjistroi Kamera Ishte E Pabesueshme

Në botën tonë gjitmonë kanë egzistuar njerëz që duan të shtypin të dobëtit,objektivi që këta njerëz zgjedhin janë zakonisht gratë, fëmijët dhe të moshuarit

Fatkeqësisht, edhe kujdestarja në video është e tillë.

Kur familja ishte afër, zonja Silva dukej shumë e kujdesshme dhe profesionale, por kur nuk ishte me familjen, koha që kalonte u shndërrua në torturë për të, Vladimiri gjithashtu u diagnostikua me Alzheimer dhe Parkinson.

Me kalimin e kohës, gjendja e Vladimirit u përkeqësua. Plaku u dobësua dhe nuk mund të ecte vetë. Duart dhe fytyra i mbuloheshin vazhdimisht me plagë. Duke kuptuar që diçka nuk shkonte, familja e tij vendosi një kamerë të fshehtë ne shtepi.
Ajo Që Regjistroi Kamera Ishte E Pabesueshme, kujdestarja po ia bënte jetën ferr plakut, i jepte ushqim një ose dy herë në ditë, dhe nuk e linte ti merr  ilaçet.

Kjo grua psikopate i kërkoi falje familjes Groner kur familja mësoi për ngjarjen dhe bëri sikur qante.

Familja thirri policinë dhe hetimet zbuluan se emri i vërtetë i gruas ishte i ndryshëm dhe letrat referuese ishin false, si dhe diploma qe kishte,ajo u dënua me 3 vite burg kurse gjendja e plakut filloj të përmisohet, mbrenda 6 maujve ai filloi te hecte


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *