“Kam tre fëmijë s’më ndihmojnë kurgjo”. Rrëfimi i prindit nga Prishtina që punon në treg me karrocë

“Kam tre fëmijë s’më ndihmojnë kurgjo”. Rrëfimi i prindit nga Prishtina që punon në treg me karrocë për vetëm 5 euro e i cili thotë se fëmijët i kanë kthyer shpinën!

Në intervisten për indeksonline Nazir Kodrani tregon për veshtirsitë që ballafaqohet ne jetën e përditshme.

20 vitet e fundit ai punon në tregun e Prishtinës,ku fillon nga ora 6 e mëngjesit dhe punon tër ditën për 2 deri ne 5 euro gjithashtu ai punon edhe në pastrim ku thotë se nuk mund ta kalon muajin me ato që fiton nga dy punët qe i bën

Ai tregon se ka 3 Djem dhe 1 vajzë të cilët thotë se punojnë vetëm që të kenë për veti edhe mos ti kërkojn atij dhe nuk i ndihmojn fare për atë edhe ndihet se ia kanë kthyer shpinën


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *